Ana içeriğe atla

Safir DepolamaMilli Bulut depolama servisi Safir Depo , TÜBİTAK BİLGEM tarafından geliştirilen güvenli dosya depolama, paylaşma ve iş birliği sağlayan milli ve güvenli bulut nesne depolama hizmeti bazı kamu kurumlarının kullanması için hizmete sunulmuştur. Bu hizmet ile Safir Depo'ya yüklenen doküman, ses, fotoğraf, video gibi her tür dosya üzerinde klasörleme, taşıma, yeniden adlandırma gibi dosya işlemleri gerçekleştirilebilmesinin yanı sıra; ofis dokümanlarında çevrimiçi görüntüleme, düzenleme ve versiyonlama imkanı sunmaktadır. Safir Depolama alanı ile:

- Yeni bağlantı oluşturma özelliği ile mevcut bulunan dosya/klasörler istenilen herkesle rahatlıkla paylaşılabilinir.

- Özel paylaşım yapılan ofis dokümanları üzerinde çevrimiçi  veya ortaklaşa çalışılabilinmektedir.

- Ofis dokümanları ve pdf uzantılı dokümanlarda içerik arama özelliği sayesinde aranan verilere hızlı ve kolayca erişim sağlanabilmektedir.

Üniversitemiz ile yapılan protokol sonrası Safir Depo ULAKBİM üzerinden üniversitemiz ile paylasılmıstır.

Detaylı bilgi için tıklayınız