Ana içeriğe atla

hakkimizdaSakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Bilgi İşlem Daire Başkanılığı olarak önceliğimiz üniversitemizin için gerekli olan en güncel teknoloji ve uygulamaları takip etmek ve bunların kullanımını yaygınlaştırmaktır. Yazılım Uygulama ve Geliştirme, Ağ ve Sistem Yönetimi ve Teknik Hizmetler alanında verdiğimiz hizmetler ile üniversitemizin ve öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri sağlamak en önemli ilkemiz. Eğitim , öğretim ve araştırmalara katkı sağlamak amacıyla hem teknik ve donanımsal açıdan personelimizi bilgilendirmeyi , hem web sitemizin güncel tutabilmeyi, hem de destek gerektiren alanlarda kesintisiz hizmet sağlamayı kendimize temel ilke edindik. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tüm teknolojik alt yapısıyla 7/24 öğrencilerimizin ve personelimizin hizmetindedir.